Inter Tröja

Comments · 490 Views

Inter Tröja, Fotbollströjor


manchester citys ruben dias mest sålda fotbollströjor honom och bakom honom


Billiga Fotbollströjor Barn
stort sett har varit ledig


Manchester Citys Ruben Dias har blivit kronad


Inter Tröja, Fotbollströjormanchester citys ruben dias mest sålda fotbollströjor honom och bakom honom

Redknapp anstöt dock anmärkningarna när han hoppade till försvar för sin tidigare klubb.


Manchester Citys Ruben Dias har blivit kronad Årets fotbollsspelare för fotbollsförfattare för säsongen 2020/21.
Den portugisiske försvararen tog fler röster än lagkamraten i Man City Kevin De Bruyne och Tottenhams anfallare Harry Kane, för att hävda äran.
inter tröja Manchester Citys excellens på väg till Premier League -titeln den här säsongen återspeglades i omröstningen när nio av Pep Guardiolas spelare fick röster som stod för 50 procent av de sammanlagda rösterna.
Dias är den första försvararen som vann priset sedan Liverpools Steve Nicol 1989. 24-åringen tror att hans erkännande inför sina målskyttar är en återspegling av lagets enhet.
fotbollströjor Efter att ha gått från Benfica förra sommaren för 65 miljoner pund har Dias gjort 31 matcher för Man City den här säsongen, gjort ett mål och hjälpt sin sida att registrera 14 rena lakan när han är i laget.
Maglie da calcio Hans partnerskap med John Stones i hjärtat av Guardiolas försvar, som har släppt in totalt 32 mål totalt i ligan, spelade en viktig roll i Citys Premier League -triumf.
Efter bara en seger i de tre första ligamatcherna hjälpte Dias 'ökande inflytande på sidan dem att gå på en svindlande rad i 21 matcher i alla tävlingar, inklusive 15 på varandra följande segrar i Premier League.
Dias ansluter sig till Chelseas Fran Kirby, som utsågs till årets fotbollsspelare i FWA för andra gången i sin karriär tidigare denna månad.
Årets fotbollsspelare har delats ut sedan 1948 då Sir Stanley Matthews var den första mottagaren.
Vid bara 24-åringen har Dias gått in i den defensiva allmänna rollen på Etihad Stadium, som i stort sett har varit ledig sedan Vincent Kompany lämnade, med stor framgång.
Han tillskriver hans tävlingsinriktade inställning och det inflytande han kan ha över sina stadskamrater till sin fars lära.
Gary Neville och Jamie Carragher tror att sommarvärvningen av Ruben Dias har visat sig vara avgörande för Citys triumf.
FWA -ordföranden Carrie Brown säger att Dias 'kämparanda och ledaregenskaper som visades på City den här säsongen, under det som har varit ett svårt år för alla, var den avgörande faktorn som gav honom många av författarnas röster.
När han talade med Pep Guardiola om Ruben Dias tidigare den här säsongen förklarade Manchester City-chefen precis vad det var med mittbacken som hade förbättrat prestationerna för hans omgivning. 'I grunden pratar han med dem under spelet. Han förutser. Han spelar inte spelet för sig själv, han ser vad som händer framför honom och bakom honom.'

juventus fotbollströja

atletico madrid tröja